Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd.
Thuis

Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. Fabrieksreis

China Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. certificaten
China Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. certificaten
Co. van het Kartonmachines van Cangzhouquanheng, Ltd is de professionele fabrikanten, hebben zij de grote fabriek met professioneel werkend team, kiezen Quanheng-de Machine uw beste manier!! is!

—— M. Alaa

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van het Kartonmachines van Cangzhouquanheng, LtdCangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

  Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 2Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 3


  Wij bewaken veilig altijd „zware hoeveelheid, spreken het prestige“ van in werking stellen het doel; neem orden „uitbreiden ondernemend, bedelen stevige creatief, is het strikt om het beheer, de commerciële ondernemingsgeest van de houtwol“ te begrijpen; de beheersgedachte van de onderneming „maakt tot mensen het centrum " met de beheersstrategie van de „hoogste klant“. Het bedrijf om ons het kartonvakje van het land beroep voor oneself te ontwikkelen termijn, werkt met grote klant met al eerlijkheid samen, zullen wij met onophoudelijk de producthoeveelheid dat de verhogingen met de meer perfecte naverkoopdienst de klant vereisen met tevredenstellen. Onze wens en grote klant aan het werk hand in hand, glorierijk creëren samen!

 • OEM / ODM

  Vóór productie, zullen wij alle verwante details, met inbegrip van de specificatie, de veiligheid, enz. bevestigen en zullen tekening voor de machinestructuur maken, alle vereisten kan verzekeren redelijk met. zijn.

   

  Tijdens periode van productie, hebben wij de professionele persoon om last te nemen elk stadium in machineproductie. Met inbegrip van afgietsel, proces, assembleur, het zuiveren, enz.

   

  En vóór het laden, zal onze verkoopmanager opnieuw de machine volgens de eisen van de klant controleren, om elke punten ervoor te zorgen voldoe aan de vereisten.


  U kon gemakkelijk en veilig voelen om tot machines van ons opdracht te geven!

 • R & D

  Wij hebben de professionele ingenieurs voor verschillende machines, als de klantenbehoefte eisen ten aanzien van sturture heeft, prestaties enz., kan onze ingenieur de redelijke veranderingen op de basis van standaardmachine volgens de eisen van de klant aanbrengen.

   

  Wij doen ons beste de kwaliteit ervoor zorgen en aan tevreden noodzakelijk van klanten hopen.

Contactgegevens
Cangzhou Quanheng Imp&Exp Trading Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Key Wang

Tel.: +8615720388501

Fax: 86-182-328609-06

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)